Sommeren er lang, altfor lang

on 31 august 2017

En altfor lang sommer er endelig over.

 

"Sommaren er kort" heter det i sangen til Tomas Ledin, men det er bare jug! Etter en meget lang sommerpause har Icehawks gutta endelig gått på is. Og i løpet av august måned har vi kostet på oss 5 økter i Halden Ishall. Dette rett og slett fordi at det ikke er lagt is i Hafslund Ungdomshall ennå. Men når det klør i ledda til styremedlem Thomas Mathisen så må vi bare gjøre som han sier, og da endte vi opp i ræggens hjemland Halden. Så med andre ord har vi da vært igjennom en meget tøff sommeroppkjøring før det skikkelige sesongen drar i gang nå i september en eller annen gang.En ting som er bra med en lang sommer er at man får hvilt godt ut og pleiet forholdene med familien. For det skal sies at det merkes at det tar på å trene hele 2 ganger i uke gjennom en hel sesong. Da har man jo tross alt bare 5 dager igjen med familien resten av uken, og det er jo tydeligvis ikke nok. Spesielt om man kun ser på treningsoppmøte i forrige sesong. Nå skal det nevnes at vi var meget uheldige med den ene treningstimen vi fikk, nemlig lørdag fra 1830-2030. Men sånn er det når enkelte andre klubbers ledere svømmer som man skulle ha vært fra Hvaler og sier alt er mitt! Er ikke snakk om å vise forståelse og samarbeidsvilje. Så fra å kunne trene på søndag kveld med massivt oppmøte for å svette ut helgens inntak, endte vi opp med lørdag kveld isteden... Men nok om det.
Det som skulle sies var egentlig, var at med en lang sommer, så har styret vært meget flinke til å rekruttere nye spillere. Noe som lover meget bra inn mot en ny sesong. Foreløpig har vi litt for mange av-og-til spillere, i forhold til hva vi skulle ønske, men vi håper de kommer så ofte de kan slik at vi blir mye folk på trening hver gang.


Blant nye spillere som er kommet 100% inn i troppen i sommer kan vi nevne Nicklas Johannesen og Fabian Vargas. Det skal sies at Vargas også trente med oss i våres, men grunnet en betent overgang fra vår tidligere farmerklubb Sarpsborg Capitals. Så måtte vi vente med å offentliggjøre overgangen til nå i sommer.


Som dere alle ser så er det 2 staute karer som har signert for klubben og vi ønsker dem begge velkommen.


Forrige sesong ble jo bortimot avsluttet med en turnering i Praha, noe som var en meget vellykket tur. Så denne sesongen har vi derfor bestemt at vi også skal starte sesongen i Praha. Så onsdag 6. september reiser vi ned igjen og skal kjempe for haukens ære blant Russere, Finner, Italienere, Canadiere og ukrainere. Vi gleder oss nok en gang veldig til å måle krefter mot internasjonale krefter. Vi reiser ned med en noe mindre tropp denne gangen, men håper vi skal bite bra fra oss. På denne turen har vi også med årets nye materialforvalter, waterboy og lakei Marcus Holum. Vi ønsker deg lykke til Marcus.


Det var alt for nå i sommer, vi kommer tilbake med nyheter fra Praha turen i september, og som alltid så håper vi på både nye spillere og sponsorer